ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK ‘ZELFLIEFDE’

Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

Binkie faciliteert deze zomerse week vol sacred sisterhood, verbinding, ceremonie, creatie en vooral veel zijn en genieten.

Kom jezelf onderdompelen in een week van ‘zelfliefde’. Elke ochtend ga ik verbonden en liefdevol beginnen vanuit stilte met meditatie of yin of restorative yoga en een fijn ritueel of een ceremonie (denk aan een cacao ceremonie, sound healing, begeleide trancereis op drum of een stiltewandeling). Tot het middaguur is het in stilte, zodat je ook echt even heerlijk bij jezelf kan zijn. Daarna breken we de dag open en is er tijd om te sharen en van de plek te genieten. We gaan een wildpluk doen en daarvan koken, samen dansen, vuren maken en een drumcirkel maken om het vuur. Het pure en (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Ine van den Boomen. .Er is een buitensauna aanwezig, een buitenvuur, er komt een stilte-wandeling door de natuur en er is genoeg tijd om te relaxen & wandelen. Alles is optioneel en je kiest zelf waar je zin in hebt.

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. Meer info op www.binkie.nu

  • met Binkie
  • vanaf 1111 - 1222 euro
  • data 5 - 11 augustus 2024
Terug naar alle programma's