The Journey | live channeling weekend

We komen een weekend lang samen en openen we een lichtveld, onder begeleiding van spirit, in het moment vertaald door Malou. Deze vertalingen worden ook wel channelings genoemd. Malou heeft een directe verbinding met diverse spirits en gidsen en zal de informatie channelen die gedeeld wil worden vanuit verschillende dimensies en tijdlijnen. Dit alles in de bedding van integratief adem- en lichaamswerk gefaciliteerd door Lo.

In de tijdseenheid waar wij nu leven, worden onze systemen steeds gevoeliger voor de hogere frequenties, ook wel de 5D trilling van de New Earth genoemd. Een verschuiving, waar we ons niet langer laten leiden door de mind-frequency, maar leren luisteren naar de omarmende trilling van ons hart. Een nieuw perspectief, waar we voorbij weerstand leren te includeren en transmuteren.

Zo nodig, in deze tijd, om hier in samen te mogen komen. Te verbinden met elkaar en een gemeenschappelijk veld te creëren, waarin wij de kracht van liefde weer ontdekken, onze onschuld herinneren en kennismaken met de kracht van compassie, vergeving en dankbaarheid. Ook zullen we kijken naar de impact die deze frequenties hebben op ons eigen systeem, onze relaties en directe omgeving, maar zeker ook op het collectieve bewustzijn.

Een weekend om helemaal op te mogen laden. Niks te hoeven doen, te mogen ontvangen en te herinneren in zijn. Je laat je inspireren door spirit, voeden door de natuur en vegetarische maaltijden, om in de avond rustig na te zinderen bij een vuur in de buitenlucht, onder de sterrenhemel.

Meer informatie en inschrijven via:

www.codesoftheheart.com/the-journey

welcome@codesoftheheart.com

  • met Malou Tan en Lo Hermsen
  • vanaf €650 eigen kampeermiddel / €690 standaard / €730 eigen kamer individueel
  • data 28 - 30 april 2023
  • tijd vrijdag 18.00u tot zondag 17.00u
Terug naar alle programma's