The game of life | jaartraining

Als je al eerder met ons hebt gewerkt, kan je je inschrijven voor onze jaartraining. De training bestaat uit 6 drie daagse weekenden en vele magische dimensies.

Elk weekend heeft een aantal spirits en thema’s die centraal staan. We werken altijd in het moment, precies met wat zich nu aandient, met de adem en met spirit. We geloven in de complete ervaring, voorbij wat jouw ego heeft bedacht dat welkom is en wat niet. We zullen je dan ook uitnodigen in alle kleuren mogelijk, want dat is wat je bent, alle kleuren. Ook al ben je soms vergeten dat je alles bent. Je bent het mannelijke en het vrouwelijke en alle speelsheid daar door heen, het licht en de schaduw, the beauty and the beast. We kijken met je mee naar de magie die van binnenuit tevoorschijn komt. Door het herinneren van al wat je bent, worden er steeds meer kleuren beschikbaar. Je wordt uitgenodigd alle cadeautjes uit te pakken, het goud te ontdekken in jouw schaduw en je lichte kanten.

We werken dan ook graag met de polariteit, het dankbaar kunnen zijn voor het oude en onderzoeken in nieuwe mogelijkheden die je nu nog niet kent, maar zeker wel beschikbaar zijn. Zoals gezegd, werken we met lichaam en spirit, met aandacht en intentie, vanuit een oordeelloos waarnemen en natuurlijk de adem. We zijn nieuwsgierig naar verkramping en de expansie die hierbinnen verscholen ligt. Zo zitten er verschillende onderdelen in de jaartraining: lichaamswerk, energiewerk, zelfonderzoek, verschillende meditaties, ademwerk, beweging, dans en verbinding met spirit. Daarnaast zullen we ook contact maken met de diepere werking van rituelen.

Ook vanuit een ruimer perspectief zullen wij kijken naar de beweging van de oude wereld (3D) naar de nieuwe aarde (5D). Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid een reis maken vanuit mind perspectief richting het perspectief van het hart, wat weer een heel ander soort beleving is. In de nieuwe wereld is er geen guru die vertelt hoe je moet leven, hiervoor is het belangrijk om weer te leren luisteren naar eigen, innerlijke wijsheid. Door in dit soort groepen te werken, krijg je gespiegeld wat jouw waarheid is en leer je deze te integreren. Dat is de kern van hoe wij werken.

Meer over elk blok lees je op onze eigen website, maar hier alvast een korte impressie per blok: Het eerste blok gaan we op reis met de Council of Light, we kijken naar acceptatie van ons bekende zelf en de kracht van het compassievolle hart. Blok 2 is het grote transformatieblok, we maken contact met ons innerlijk vuur, de mystieke donkerte en de schatten die in de schaduw liggen. In blok 3 nemen de engelen ons mee naar de hogere vibraties, we verbinden met dankbaarheid en vergeving, een vernieuwde vrijheid van binnenuit. Blok 4 zullen we werken met Maria Magdalena en de divine feminine, een terugkeren naar eigen onschuld, een ontspannen in intimiteit en extase. Blok 5 gaan we op avontuur met Lilith en de divine masculine, een dans met kracht en seksualiteit, buiten de comfortzone. Blok 6, het universum en jij, waar we met het grotere veld van spirits verbinden, leren werken met ons derde oog en de magie die wij te leven hebben verankeren.

Tussen elk blok zit 2 maanden van integratie, waarbinnen je nieuwe energie en informatie een beetje kan oefenen in het dagelijkse leven. Zo kan je langzaam stappen zetten naar het leven dat echt goed past bij wat je werkelijk wil leven.

  • met Malou Tan en Lo Hermsen
  • vanaf €4900 all-in
  • data 15 dec. 2023 - 8 sept. 2024
  • vrijdag 10.30u inloop, 11.00u start programma, zondag 17.00u einde programma
Terug naar alle programma's