Tantra Experience Retreat voor stellen

Je wordt volledig in beslag genomen door de waan van de dag: zorg voor de kinderen, het werk en sociale verplichtingen. ’s Avonds ben je vaak te moe om nog aandacht aan je partner te besteden en uitgeblust val je naast elkaar in slaap. Je weet dat jullie relatie een boost kan gebruiken, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. Herkenbaar?

Tantra is een prachtige vorm van energetisch lichaamswerk om tot een diepere verbinding met elkaar te komen. Ervaar tijdens Tantra Experience Retreat hoe Tantra jullie liefdesrelatie verrijkt en nieuw leven inblaast op een manier waar jullie thuis mee verder kunnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Verliefd worden is makkelijk, de liefde brandend houden is vaak een hele uitdaging. In een veilige setting geeft Tantra Experience Retreat jullie de mogelijkheid jullie relatie tegen het licht te houden. Oude niet-werkende patronen worden losgelaten en jullie ontdekken nieuwe wegen naar duurzaam geluk. Jullie komen weer écht in contact met elkaar.

Spannend? Ja.

Confronterend? Ja, ook dat kan.

Plezier? Zeker!

En bovenal is het een compleet verzorgd weekend waarin jullie samen genieten. Van elkaar, van de prachtige omgeving en de heerlijke gezonde maaltijden.

Programma

Tantra Experience Retreat is opgebouwd uit verschillende oefeningen en meditaties om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Ook leren we jullie een nieuwe manier van aanraken en besteden we aandacht aan de communicatie over elkaars wensen en verlangens.

Vrijdagavond beginnen we met speelse oefeningen om elkaar te ontmoeten. Het programma op zaterdag en zondag is afwisselend en staat in het teken van: actieve meditatie, contactoefeningen, Tantric Dance, ademwerk, partnermeditaties en massage. Ook maken we gebruik van het ‘Wheel of Consent’ van Betty Martin.

Tijdens sommige oefeningen en zeker bij de massage is het wenselijk om naakt te zijn. Dit is echter nooit verplicht. Je kunt er altijd voor kiezen om je ondergoed aan te houden.

Schrijf je in via:

TantramassageTraining.nl

  • met Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
  • vanaf Eigen kampeermiddel: €770,00 Belltent: €810,00 Tweepersoonskamer: €850,00
  • data 23 - 25 juni 2023
  • vrijdag 20 uur tot zondag 17 uur
Terug naar alle programma's