STILTEWEEKEND MET SOUND HEALING

Binkie faciliteert dit zomerse stilte weekend met soudn healing ’terug naar je essentie, de liefde in jezelf’.

Mijn stiltedagen en weekenden zijn voedend & liefdevol. Op deze dagen neem ik je mee op reis door meditaties, inspiratie-talks, zachte restorative yoga & muziek naar je meest pure zelf. Steeds dieper de stilte in, naar je essentie. De muziek zal bijdragen aan de stilte en kan je nog dieper meenemen op plekken waar gedachten en woorden niet kunnen komen.

Het pure en (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Ine van den Boomen.

Er is een buitensauna aanwezig, een buitenvuur, er komt een stilte-wandeling door de natuur en er is genoeg tijd om te relaxen & wandelen.
Gedurende het hele weekend wordt er niet gesproken, zodat we de echte stilte voorbij woorden & geluid in onszelf ervaren. De ervaring leert dat bijna iedereen daarna nog langer in stilte wil verblijven.

Binkie haar werk bestaat uit delen van dingen die ze liefheeft, zoals muziek, sisterhood (circles, journey, retraites), yoga, energetic healing en sjamanisme. Ze bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten en opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is.

Meer info op: www.binkie.nu.

https://hipsy.nl/event/22894-stilte-weekend-met-sound-healing

  • met Binkie
  • vanaf 474 - 544 euro
  • data 20 - 22 september 2024
  • van vrijdag om 17 uur tot zondag 17 uur
Terug naar alle programma's