STILTE WEEKEND ’terug naar je essentie, de liefde in jezelf’

BINKIE  FACILITEERT DIT ZOMERSE STILTE WEEKEND IN AUGUSTUS MET SOUND HEALING

Mijn stiltedagen en weekenden zijn voedend & liefdevol. Op deze dagen neem ik je mee op reis door meditaties, inspiratie-talks,  zachte restorative yoga & muziek naar je meest pure zelf. Steeds dieper de stilte in, naar je essentie. De muziek zal bijdragen aan de stilte en kan je nog dieper meenemen op plekken waar gedachten en woorden niet kunnen komen. Op zaterdag avond zal ik een Sound Healing verzorgen, die jou nog meer laat verbinden met jezelf.

Het pure en (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Ine van den Boomen. Zij kan toveren met eten en in de stilte kan je nog meer de liefde en smaken van het eten proeven.

Er is een buitensauna aanwezig, een buitenvuur, er komt een stilte-wandeling door de natuur en er is genoeg tijd om te relaxen & wandelen.
Gedurende het hele weekend wordt er niet gesproken, zodat we de echte stilte voorbij woorden & geluid in onszelf ervaren. De ervaring leert dat bijna iedereen daarna nog langer in stilte wil verblijven.
Een weekend stil zijn is ook vaak spannend en vooral onwennig. Het zorgt voor contact met delen in jou die gevoeld en gezien willen worden en waar je misschien al heel lang geen tijd voor hebt gemaakt.  Het kan heel fijn zijn te ervaren dat er altijd liefde en ruimte achter schuilt. In die ruimte ontstaat er plaats voor wijsheid die we allemaal in ons dragen.

Zoals een van de deelnemers zei: ‘Stilte is voor mij een prachtige tool om grote veranderingen de ruimte te geven.’

Over Binkie:

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, sisterhood (circles, journey, retraites), yoga, energetic healing en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. Ze geeft elke maandag, woensdag en vrijdag van 8 tot 8.20 uur een online meditatie op facebook & youtube.

meer info op : www.binkie.nu

Na je boeking zul je een week voor aanvang nog praktische informatie per mail ontvangen.

  • met Binkie
  • vanaf 450 euro: eigen kampeerplek. 475 euro: glamping: belltent met twee eenpersoonsbedden. 525 euro: eenpersoonskamer boerderij. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.
  • data 11 - 13 augustus 2023
  • vrijdag 16.30 uur tot zondag 16.30 uur
Terug naar alle programma's