SISTER RETREAT ZELFLIEFDE

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 12 tot 14 augustus in Zelhem – the Place to Be. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme en liefdevolle setting n de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga (geen ervaring nodig), natuur, puur en eerlijk eten en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben samen een aantal Sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle en magische combinatie Woorden die aan deze Circles werden toebedeeld zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Vrouwen leven al eeuwen samen met de cycli van de maan. Het is een vrouwelijke energie die een prachtige invloed heeft op 12 augustus met een volle maan in Waterman. We zullen deze avond een ceremonie doen rondom een groot vuur.

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de prachtige natuur om ons heen.

Er zijn 8 eenpersoonskamers met een tweepersoonsbed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent; deze deel je dus met een ander. En er is de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.

Voor meer info: https://hipsy.nl/shop/3523-sister-retreat-met-binkie-loes-zelfliefde

Je kan deze retraite boeken via de volgende link: https://hipsy.nl/shop/3523-sister-retreat-met-binkie-loes-zelfliefde

 

  • met Loes Swinkels en Binkie Touber
  • vanaf 425 euro: eigen kampeerplek. 450 euro: glamping: belltent met twee eenpersoonsbedden. 525 euro: eĆ©npersoonskamer boerderij. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.
  • data 12 - 14 augustus 2022
  • Aankomst vrijdag 12 augustus 16.30. Start om 17.00. Vertrek zondag 14 augustus 16.30.
Terug naar alle programma's