Sensual surrender en de kunst van het vrouwelijk magnetisme

Voorbij woorden. In de stilte.

Sappige sensaties in je lijf.

Een verlangen breekt open.

Een gegrond vertrouwen. Het lijf vervuld.

De cyclische stroming komt op gang.

Je vrouwelijk magnetisme ontwaakt.

Ik geloof niet in de maakbaarheid van de wereld. Ik geloof wél dat wanneer we intern uitlijnen we ook fysiek, emotioneel en spiritueel verbonden zijn met de stroming om ons heen. En wie ingetapt is op de grotere stroom, ervaart, vanuit een grotere gedragenheid en een enorm gevoel van tevredenheid, moeitelozere creatiekracht.

Daarom is deze dieptereis speciaal voor vrouwelijke coaches, therapeuten, lijfwerkers, ceremonie begeleiders, trainers en andere facilitators die vanuit een krachtig vrouwelijk bewustzijn meer wil betekenen voor hun klanten en geliefden én tegelijkertijd minder van henzelf willen weggeven.

Via verruimende beoefening van sensueel adem- en lijfwerk -met kleren aan- claim jij leiderschap over het (werk)leven dat je wérkelijk verlangt. Vol liefde, stromende creaties en krachtige transformaties.

 

Ervaar…

  • zinderende levenslust
  • moeiteloze creatie
  • innerlijke helderheid
  • magische kracht van je drie vrouwelijke krachtcentra
  • bruisend bekken-bewustzijn
  • helend hart activatie
  • quantum visualisaties en toegang tot de multi-verse van wie jij in essentie bent.

Aan het eind van deze twee dagen voel je dat je ‘ingeklikt’ bent in je hele zelf, meer lijf ter beschikking hebt en met een heel heldere blik ‘weet’ wat je te doen (of te laten) hebt om dat leven te faciliteren waarvan je allang voelt dat het in je zit. Verwacht dus geen eindeloze kennisoverdracht, maar een diepe ervaringsgerichte beleving.

Janneke Robers is de oprichtster van het Instituut voor de kunst van het vrouw-zijn. Als Feminine embodiment trainer heeft ze de afgelopen 15 jaar duizenden vrouwen begeleidt in sensueel belichaamd leiderschap en het ontwaken van hun vrouwelijk magnetisme. Ze wordt ook wel eens een ‘vrouwenfluisteraar’ genoemd, want ze heeft de gave het verborgene in je bloot te leggen en je richting een heel nieuwe bestemming te katapulteren. De bestemming van je hart én je bekken. Je her-innert jouw extatische levenslust, zinderende sensualiteit en een oer-vertrouwen in je volle vrouwelijke potentieel, lijf en energie. Zo creëer je het leven, werk en de relatie(s) waar je werkelijk naar verlangt, want als jij AAN staat, gaat de wereld om je heen ook aan.

Meer info en aanmelden: www.jannekerobers.nl/surrender

 

 

  • met Janneke Robers
  • data 16 - 17 mei 2024
  • Investering: € 970,- p.p. exclusief btw, inclusief overnachting. Met zijn tweeën komen is slimmer! Dan betaal je slechts € 900,- p.p. exclusief btw
Terug naar alle programma's