Relatie (soul) retreat, verbinding in intimiteit en seksualiteit

Terug naar de roots: in deze 3-daagse koppelretraite word je je bewust van je blokkades om intimiteit en seksualiteit te laten stromen, in jezelf en in je relatie. Want in je liefdesleven worden je diepste wonden wakker gekust. Deze wonden houden verband met je systeem van herkomst en de manier waarop je een band met je ouders hebt opgebouwd. Zowel je systeemdynamiek als ervaringen uit het verleden beïnvloeden hoe je vandaag de dag met elkaar omgaat.

 In deze Soul Retreat ‘Terug naar de roots’ ervaar je deze ouder-kind binding in verschillende oefeningen en vind je manieren om te genezen en vrij(er) te worden van de beperkingen uit het verleden. Systemisch werk en lichaamswerk in combinatie met geaarde seksualiteitstechnieken hebben een diepgaande transformerende impact.

 Het is een duik in het diepe en dus een heldenreis.

Naast het doorbrengen van quality-time met je geliefde, laat deze Basic Soul Retreat je verbinding maken op een diep niveau van intimiteit met jezelf. Je krijgt handvatten aangereikt om daarna in je (drukke) dagelijkse leven, ook samen, weer verbinding te maken met dit niveau van intimiteit.

Gebruikte en bewezen methoden: NLP (neurolinguïstisch programmeren), Lichaamswerk, Ademwerk, Familieopstellingen, Tantrische Dans, Kundalini Yoga, Osho Meditatie, Kashmirische Massage en meer.

www.soulretreat.nl
  • met William Wilson en Marian Rose Fölser
  • vanaf €890,- pp
  • data 5 - 7 juli 204
Terug naar alle programma's