oudejaars retreat yoga/mindfulness

Een retreat is een cadeau aan jezelf. Zorgen voor jezelf vanuit compassie en helemaal thuiskomen bij jezelf op een prachtige plek in hartje Achterhoek. Stilstaan bij het afgelopen jaar in dankbaarheid. Ervaren dat dankbaarheid ook kan ontstaan vanuit veranderingen of moeilijkheden die je afgelopen jaar hebt ervaren. Deze ervaringen kunnen getransformeerd worden naar de compassionele stroom die in het NU uitmondt. Je erkent het, je had het niet voorzien, het is gebeurd en het is goed dat het gebeurd is. Je (h)erkent het onvoorziene. Het is gebeurd en misschien zat er een les voor jou in verpakt? Loslaten is een bewust besluit om je in volledige aanvaarding over te geven aan de stroom van het zich voortdurende ontvouwende NU.  Zoals je dankbaarheid kunt geven, kun je ook vertrouwen geven. Vertrouwen op een toekomst die brengt wat nodig is, precies zoals je het nodig hebt. In vertrouwen ben je open en in verbinding.

De periode rond oud & nieuw is van stilte en bezinning.  Een overgangsperiode tussen het losgelaten verleden en de niet ingevulde toekomst. Zo leven, tussen dankbaarheid en vertrouwen, ontstaat er liefde.

Kortom: In deze retreat beoefenen we dankbaarheid, loslaten, niet doen en verbinden met de stroom in het hier en nu; vanuit je gevoel en intuïtie.

Locatie: The Place To Be is gemaakt voor yoga, meditatie, voor stilte wandelingen en het ervaren van de natuur. Ontspannen op de ultieme plek midden in de natuur om ’s nachts de uilen te horen en ’s ochtends als eerste de wilde reeën te spotten.

Wist je dat er tussen de fruitbomen een mini-outdoor-wellness is met een 4 persoons barrelsauna, koude buitendouche en dompelbad, waarvan je vrij gebruik kunt maken. Een unieke plek waar nog stilte heerst in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving.

 

Impressie van het programma         

07.00  Yoga en Meditatie

08.30  Ontbijt

10.00  Yogafilosofie/stiltewandeling

13.00  Lunch

14.30  Vrij

16.00  Yoga en Meditatie

18.30  Diner

20.00 Meditatie en ademcirkel bij kampvuur

21.30 Maangroet                                                                      

  • Er is tijd voor jezelf om wandelingen te maken in de schitterende natuur of gewoon niets te doen, te zijn. Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoefte op dat moment.
  • Inbegrepen:6 yogalessen,  6 meditaties,  2 stilte wandelingen,  persoonlijke uitdagende opdrachten, 2 overnachtingen, barrelsauna en dompelbad, heerlijk vegetarisch eten, koffie, thee en fruit

Groepsgrootte: Maximum 12 deelnemers
Interesse,  info en overleg mail met Marjan of Mariet

marjan@yogica.net of bel 06 520 585 57
info@mariet-rutten.nl of bel 06 2713 6069

Voor alle info kijk op: www.mindbody-retreat.nl of www.yogica.net

 

  • met Marjan Hulshof en Mariet Rutten
  • vanaf € 650,00 eigen kampeermiddel (caravan/camper) € 650,00. Eenpersoonskamer € 700,00 (privé) Er is 1 doublekamer € 1.100,00 (550,- p.p.)
  • data 28 - 30 december 2023
  • start donderdag 10 uur en vertrektijd zaterdag rond 15.00 uur
Terug naar alle programma's