Mannenweekend met systemisch werk, adem, ijs & vuur.

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?
Fysiek, emotioneel en mentaal?
Openhartig, als man onder mannen?
Dan ben je welkom in het weekend Man zijn!

Hoe zet ik mijn mannelijke energie in om een goede koning te worden die in dienst staat van zijn koninkrijk.

Hoe gebruik ik de scheppende manifestatiekracht van mijn eigen mannelijke geest zonder uit verbinding te raken met de compassionele kracht van Moeder Aarde.

De hiërarchische en patriarchische patronen waarop ons systeem gebouwd is zijn in ons allemaal aanwezig. Willen we op een andere manier onze ideeën en ambities in de wereld brengen dan kan het behulpzaam zijn onder ogen te komen hoe de schaduwen van dat systeem in onze innerlijke wereld aan het stuur zit. Als we onszelf hiervan kunnen bevrijden kunnen we de wereld hiervan bevrijden. Daarmee maken we het pad vrij naar gezonde mannelijke kracht en heling en buigen we ons piramidale systeem langzaam terug naar een cirkel.

Samen vinden we de moed en wijsheid om de soms pijnlijke waarheid over onszelf, ons familiesysteem en ons maatschappelijke systeem te onderzoeken en om dit met mededogen aan te kijken.

Het systemische werk (opstellingen) vormt de basis van dit weekend. We gebruiken diverse vormen van ademwerk (meditatie, verbonden ademcirkels, WHM Ademhaling) om ons hart te openen, om te landen en om alles wat we tegen komen met compassie aan te kunnen kijken en te laten landen in onszelf. De hitte en de kou zullen ons op verschillende momenten vergezellen in onze reis naar binnen.

 

  • met Gertjan Sinke en Christiaan van Bokhorst
  • vanaf € 425,-
  • data 5 - 7 januari
  • tijd 19.00 uur
  • De prijs is op basis van een 1 persoonkamer, inclusief eten en drinken.
Terug naar alle programma's