Mannencirkel

Al sinds het begin van de mensheid komen mannen bijeen in groepen om met elkaar hun waarheid, wijsheid en kracht te vinden. Je kan alleen meer wanneer je het samen doet. Dat is waarom mannen samenkomen in mannencirkels van ManKind Project.

De cirkel is opgebouwd aan de hand van de archetypes van de man. Het doel is om elkaar te ondersteunen bij het helder krijgen en het nastreven van ieders levensdoelen en het wegnemen van de blokkades die emotioneel welzijn in de weg staan. We stimuleren elkaar om een levensmissie te formuleren en te beleven en daarmee ook dienstbaar te zijn aan onszelf, onze naasten en aan de wereld. Dat doen we door een veilige omgeving voor elkaar te creëren waarin we open, eerlijk en authentiek kunnen zijn. We dagen elkaar uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven en weg te blijven van de slachtofferrol. Mannencirkels zijn een beproefde manier om persoonlijk leiderschap in iedere man te laten groeien.

Wat een mannencirkel van ManKind Project bijzonder maakt, is het feit dat deze autonoom is en geen hiërarchie kent: de cirkel is van de mannen zelf. Wereldwijd nemen tien- duizenden mannen deel aan hun mannencirkel. Samen hebben ze verder gebouwd aan de structuur en de aanpak die sinds 1984 binnen ManKind Project wordt toegepast. de ManKind Project is op dit moment in 23 landen actief.

Data 1e helft van 2024 (elke 2 maandag vd maand)
12 februari
11 maart
8 april
13 mei
10 juni

  • met Man Kind Project
  • data Elke 2e maandag van de maand
  • tijd 19.30 - 22.00 uur
  • deelname is gratis
Terug naar alle programma's