Klusvakantie

bouw mee aan the place to be!


Wij zijn sinds april dit jaar de trotse eigenaren van boerderij ‘Brunsveld’, een oude boerderij op het bosrijke en idyllische landgoed Slangenburg in de Achterhoek. We willen deze prachtige plek graag met mensen gaan delen en hopen de boerderij in een jaar tijd om te toveren tot een magische plek voor retraites: The Place to Be; een plek waar mensen tot rust kunnen komen in de natuur.

Wat gaan we doen?
We hebben een lange lijst met klussen (zowel eenvoudig als iets ingewikkelder) die we – vooruitlopend op de grote verbouwing – heel graag in eigen beheer willen doen. Dat doen we liever met een groter team dan met ons tweeën. We zouden het geweldig vinden als we in de periode 4 t/m 17 juli versterking kunnen krijgen in de vorm van enthousiaste, praktische en initiatiefrijke natuurliefhebbers die een kosteloos verblijf op ons landgoed wel zien zitten!

In ruil voor gemiddeld 6 uur per dag klussen bieden we je een kampeerplek op ons landgoed (incl. stroom, saunagebruik, yoga-lessen, verse kersen uit de fruitbomen en haardhout). Ook kun je drie keer per dag aanschuiven bij een heerlijke, voedzame maaltijd die we samen met de hele groep zullen bereiden.

Meld je aan!
Heb je zin om er een paar dagen of meer tussenuit te gaan en voel je er iets voor om je vrije tijd actief te besteden met een clubje gelijkgestemde vrije geesten? Meld je dan aan voor deze klusvakantie en bouw mee aan The Place to Be! Na je aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op om de details door te spreken.

P.S. Het belangrijkste is enthousiasme, bereidheid om te klussen en een aanpakkersmentaliteit. Kluservaring is geen vereiste, maar kennis en ervaring wordt zeer gewaardeerd.

Terug naar alle programma's