Heartopening XL Party met Ecstatic Dance en IJskoud Water Bad

Wil jij in het moment in contact komen met jezelf, je emoties en je lijf om door oude conditioneringen los te laten, jezelf vrijer te voelen en bewuster aanwezig te zijn? Wil je dit op een speelse manier doen door te onderzoeken wie jij bent als volger en leider in Tantric Dance? En wat doet het met je als je stilte ingaat in een tantrische meditatie zodat je in een vertraging jezelf waarneemt in plaats van in de hectiek van de dag hieraan voorbij te gaan? Wil jij je bewust worden van jouw grenzen maar ook je verlangens in aanrakingsoefeningen zodat jij helder krijgt wie jij op dit moment bent en wat je wilt.

In deze intensive van de Heartopening Party XL zul je dit op een speelse maar ook uitdagende manier gaan ervaren in jezelf en in contact met anderen. Je gaat dan makkelijker contacten aan en je zult je levensenergie meer gaan voelen in je hele lijf. Jouw hart breekt als het ware open en de liefdesenergie mag vrijelijk stromen.

En als toefje slagroom op de taart mag je gaan spelen met de elementen buiten door de combinatie van ademwerk en ijskoud water. Je bepaalt natuurlijk zelf of je ook daadwerkelijk een koude dip neemt.

Ecstatic Dance in de avond maakt het feest compleet. Uiteraard wordt het geheel omlijst door heerlijk vegetarisch eten van Debsfood4soul. Als je deze party nog iets wil verlengen tot een weekend uitstapje, is er de mogelijkheid te blijven slapen op deze mooie plek van Place to Be in Zelhem.

Ecsastatic Dance

DJ QatWeazle zal de Heartopening Party XL afsluiten met een muzikale reis om alles van de afgelopen dag in beweging te zetten.

DJ QatWeazle heeft zijn eigen stijl ontwikkeld in de Ecstatic Dance-community. Hij neemt je mee op een muzikale reis van minimal music tot diepgaande vocale liedjes, klassieke muziek, van ritmische tribale klanken (afro/sjamanistisch) tot uptempo trance en elektronische muziek. Ook gebruikt hij donkere klanken om tot je diepere lagen te komen. Hij nodigt je uit om te dansen met je demonen, zinkend naar je diepere overtuigingen. Dit alles kan worden afgewisseld met onverwachte humoristische eigenaardigheden en absurde momenten. Hij kan soms een beetje onvoorspelbaar zijn… maar dat is ook het leven. Dus: lachen, huilen, schreeuwen en boos zijn…. het mag allemaal.

Zowel singles als stellen zijn van harte welkom.

Programma

10:30 Inloop met koffie en thee

11:00 Heartopening Tantra workshop deel 1

13:00 Lunchpauze

14:00 Heartopening Tantra workshop deel 2

16:00 Theepauze

16:30 Ademworkshop met ijskoud water dip door Chris van Bokhorst van The Place to Be

18:30 Diner

20:00 Ecstatic Dance met DJ QatWeazle

22:00 Afsluiting.

 

Maximum aantal deelnemers: 40

 

 

  • met Arnoud Colenbrander, Debby Broersma, DJ QATWEAZLE en Chris van Bokhorst
  • data 18 februari 2023
  • €75,00 per persoon, early bird: €65,00 (10 beschikbaar) Alleen Ecstatic Dance: €20,00
Terug naar alle programma's