ECSTATICA x Bezweefd

Er hangt veel spanning in de stad, het leven is snel en we worden constant afgeleid. Dit maakt het voor velen moeilijk om met zichzelf te verbinden. Bovendien voelen veel mensen zich eenzaam, ongezien en vinden ze het uitdagend om anderen een hand te reiken, terwijl deze verbinding juist een katalysator kan zijn voor genezing. Onze evenementen hebben ons laten zien dat het bewust samenbrengen van mensen een krachtig verbindend effect heeft, zowel met anderen als met jezelf. Dit creëert de ruimte om je vrij te voelen en in innerlijke processen te stappen terwijl je het leven viert. Want daar gaat het immers om. We vieren het leven op een bewuste manier!

Door te leren van elk moment en deze lessen te integreren in ons fysieke lichaam, kunnen we groeien en evolueren als individu.
Onze visie is om zulke ervaringen en evenementen te organiseren voor iedereen die wilt. Het is ons doel om de retreats gegrond en laagdrempelig te houden.

Het woord ‘spiritualiteit’ heeft een vage associatie gekregen in onze samenleving en het komt niet tot zijn recht: of het wordt als onbereikbaar ervaren of het wordt in een muf hoekje gegooid. Wij willen hier verandering in brengen met een down to earth mentaliteit en simpele woorden. Immers zijn wij allemaal mensen en poetsen wij allemaal onze tanden in de ochtend.

Het weekend gebruikt ecstatic dance als hoofdbezigheid. Een vrije vorm van beweging waarin  pure vrijheid in je lichaam en je expressie centraal staat. Hierbij respecteren wij 3 richtlijnen:

– Geen schoenen
– Geen drugs/alcohol
– Geen woorden

De rest van de tijd hebben wij workshops, momenten van samen zijn, eten en vrije tijd ingepland. Alles is uiteraard vrijblijvend en we nodigen iedereen uit om zelf in te voelen waaraan je mee wilt doen. Maar als je er toch bent… 😉
De workshops zullen bestaan uit yoga, bewegingsimprovisatie, constellatie werk,  ademwerk, natuurwandelingen en meditatie. En veel van onze workshops worden begeleid door onze muzikanten!

Meer info en tickets:

www.ecstatica.nl

 

  • met Clarissa, Jose, Praaf en Ruben
  • vanaf 185 euro
  • data 29 sept. - 1 okt. 2023
  • Start vrijdag om 17 uur tot zondag zondag 14 uur.
Terug naar alle programma's