Divine Light Sound & cacao ceremony

Divine Light, Sound & Cacao.

Met heel ons wezen nodigen wij jullie uit om samen te komen net na de zomer Solstice, tijdens een magisch lig-klankconcert met Sacred Cacao, Blauwe lotus olie en een zeer bijzondere Honing om onze harten te openen.

De prachtige, onlangs gerestaureerde zaal van “The Place to Be” bevindt zich op landgoed Slangenburg en is een echte Sacred space waar we de klanken diep in onze Lichtcellen kunnen ontvangen, om zo los te laten, te transformeren en te her-inneren.

De klanken van vele hoog frequente instrumenten zoals gongs, didgeridoo, fluiten, klankschalen, alchemy bowls van Walter en de bowls, kristallen waterharp in combinatie met de Brontaal zang van Aluna zijn een feestje voor je ziel.

We bewegen ons in de velden die door willen komen op dat moment. We spelen met de walvissen en dolfijnen, laten ons innerlijk water beroeren door hun wijsheid en speelsheid zodat we weer vrijuit kunnen stromen. We werken met de draken, om ons innerlijk vuur weer te ontbranden, om zo te kunnen manifesteren en verder vooral veel zachtheid, genieten en samen Zijn, maar ook met het geld van de bijen, unity en samen, heelheid en herinnering.

  • met Aluna Omnium en Walter Barkhuysen-Tacke
  • data 25 juni 2023
  • tijd 19.00 - 22.00 uur
  • 55 euro
Terug naar alle programma's