De Avond vol Aandacht FamilieRetraite

Deze editie van de FamilieRetraite houden we ons bezig met onze verlangens; een groot onderwerp in Tantra. Als je jouw verlangens (beter) leert kennen, kunnen ze voor je gaan werken als een innerlijk kompas.

Sinds Jeroen en ik Tantra beoefenen (we deden onze eerste retraite in 2007) is het organiseren van een FamilieRetraite een groot verlangen van mij (Marije). Wie heeft de weldaad van Tantra nou méér nodig dan ouders van jonge kinderen?

En nu we zelf een zoon hebben, blijk het ook voor ons soms zo lastig te regelen om tijd vrij te maken. Voor onze relatie, voor het contact met onszelf en onze geliefde.

Mijn grote verlangen kwam vorig jaar uit, toen we onze eerste twee FamilieRetraites konden geven op een prachtige locatie die al een kinderprogramma aanbod. Het was geweldig om ouders weer naar elkaar toe te zien groeien, terwijl onze kinderen eindeloos met elkaar aan het spelen waren.

Dit jaar zijn we te gast op the Place to Be en organiseren we het kinderprogramma zelf. We hebben een geweldige staf gevonden die een prachtig kinderprogramma heeft ontworpen, dat aansluit op dat van de volwassenen. ‘Hoe weet ik eigenlijk wat ik verlang? En hoe kom ik met mijn verlangens tevoorschijn?’

Je verlangens opnieuw leren kennen is soms een rauw en kwetsbaar proces. Ze vertellen zo veel over wie jij ten diepste bent. Maar als je er nieuwsgierig naar wordt, dan ontdek je misschien hoe alleen al het erkennen van je verlangens je hele lichaam kan laten tintelen en bruisen van de energie. Zo geven je verlangens je leven richting; een stroom om op te varen en een helder kompas in één.

Op de Avond vol Aandacht website lees je hoe een dag voor de volwassenen en de kinderen eruitziet, en vind je alle praktische info over overnachten etc.

https://avondvolaandacht.nl/aanbod/familie-retraite/

Meer informatie en inschrijven via: https://avondvolaandacht.nl/aanbod/familie-retraite/

  • met Marije Oostindie & Jeroen Biegstraaten
  • vanaf vanaf €2250 - €2950 voor papa, mama & 1 kind
  • data 27 juli - 3 augustus 2023
  • donderdag 16.00 uur tot donderdag 16.00 uur
Terug naar alle programma's