De Avond vol Aandacht FamilieRetraite het Paradijs

Een week lang verrijst er een klein dorp op deze prachtige plek in de Achterhoek. Met 20 gezinnen (deelnemers én staf) gaan we samen op avontuur, om het leven nog voller te leven.

Terwijl de ouders ‘naar binnen’ gaan, in een intieme ontmoeting met zichzelf en elkaar, spelen de kinderen dat het een lieve lust is. Ze knutselen, stoeien en gaan op avonturentocht over het landgoed. ‘We hebben onze zoon nog nooit zo harmonieus zien spelen met andere kinderen, en met ons’, zei een andere deelnemer vorig jaar.

Dit jaar is deze wonderbaarlijke retraite helaas al volgeboekt, maar binnenkort zullen we nieuwe data publiceren. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven: www.avondvolaandacht.nl/gratis

https://avondvolaandacht.nl/aanbod/familie-retraite/

Meer informatie en inschrijven via: https://avondvolaandacht.nl/aanbod/familie-retraite/

Door de geweldige locatie, prachtige omgeving, het heerlijke eten en superfijne begeleiders voor de kinderen konden wij helemaal opgaan in dat waar we voor gekomen waren: elkaar! Een waanzinnige week vol fijne oefeningen, meditaties, sharings en diep contact met onszelf en elkaar. Marije en Jeroen zijn liefdevol aanwezig, geweldig op elkaar ingespeeld, open over hun eigen processen en – voor ons beiden niet onbelangrijk: ze hebben hele fijne stemmen om naar te luisteren. Zo’n prachtige week kunnen we ieder gezin aanraden. Gevuld met liefde gaan we de rest van de zomer in.’  – Simone (deelneemster 2023)

  • met Marije Oostindie & Jeroen Biegstraaten
  • vanaf vanaf €2399,-
  • data 22 - 29 juli 2024 (uitverkocht)
  • vanaf maandag 14 uur
Terug naar alle programma's