Campfire Stories Summer Camp

Campfire Stories Summer Camp


Terwijl we langzaam uit de Corona lente kruipen, beginnen we voorzichtig plannen te maken voor de zomer vakantie. Voorlopig zitten de grenzen nog op slot dus waar ga je heen op vakantie? En wat voor soort vakantie heb je behoefte aan? Blijf je in Nederland?

Waarom niet? Nederland is prachtig en er is zo ontzettend veel te ontdekken. Wij zijn enorm grote fans van “Staycations en op avontuur in je eigen “achtertuin”.

Samen met Campfire Stories hebben wij ons eerste Summercamp opgezet. Wij hebben er ontzettend veel zin in om jullie een onvergetelijke week te bezorgen in eigen land.

Zie het als uitgebreidere versie van Campfire Stories waarin je echt de tijd hebt om aan je skills te werken, een nieuwe hobby op te pakken, om te relaxen, op te laden en te genieten. Je hoeft alleen je tent of camper neer te zetten en wij verzorgen de rest. We houden de groep bewust klein en geschikt voor de hele familie en met veel ruimte om je eigen ritme aan te houden.

Een week vol met inspirerende activiteiten, toffe workshops, kampvuurtjes, lekker eten en prachtige natuur. The Place To Be is echt een magische plek gelegen op het landgoed Slangenburg aan een onverharde weg, die wij heel graag met jullie willen delen.

De week is inclusief een ruime plek voor je tent, caravan of camper in de fruitboomgaard, stroom, alle workshops en activiteiten.

Kijk voor meer info op https://www.campfirestories.nl/summer-camp

  • met Stijns werkplaats, kampvuurtjes, filmavonden etc
  • vanaf € 500,- per week.
  • data 18 t/m 25 juli
  • De prijs is voor een kampeerplek voor het het gezin, voor 7 nachten, incl programma. Eten en drinken ter plaatse los bij te bestellen.
Terug naar alle programma's