Awaken to your innerpower

Awaken to your innerpower


Ben je klaar om je innerlijke kracht te laten ontwaken? Om te gaan leven vanuit jouw kern, jouw basis. De plek in jezelf waar je altijd naartoe kunt om antwoorden te vinden op (levens)vragen. Waar jouw eigen waarheid huist en waar je innerlijke rust kunt vinden.

Dit is de tijd voor ons vrouwen om te herinneren waarvoor we hier zijn. We hebben de roep gehoord en we hebben nu vooral moed nodig om onze innerlijke angsten te overwinnen. Om in onze kracht te gaan staan. Wat houdt ons nog tegen? Wie houdt ons nog tegen? Welke pijn slepen we al jarenlang (of levenslang!) met ons mee? En kunnen we dat werkelijk loslaten?

We kunnen dat. Jij kunt dat. Zodra je ja zegt.

We komen deze avond samen in de tipi op het prachtige landgoed Slangenburg in Doetinchem, om een helende reis naar binnen te maken. In de warmte van het vuur en in de schoot van Moeder Aarde, verbinden we ons met de onze eigen innerlijke bron van licht, liefde en levenskracht.

Het is onze liefdevolle intentie dat je na deze avond je innerlijke kracht hebt mogen voelen en ervaren. We helen wat op dat moment geheeld mag worden. We ruimen op wat in de weg zit zodat er meer ruimte komt voor wie je bedoeld bent te zijn.

NB: We organiseren ook een intensive van drie avonden waarbij er meer tijd is voor jouw persoonlijke verhaal en reis. We gaan tijdens iedere avond een laag dieper in ons helingsproces. Samen groeien we naar ons innerlijke licht en stappen we in onze oerkracht.

Over Cindy van Geel: www.nanaaja.com

  • met Cindy van Geel en Jolande van Bokhorst
  • vanaf 19 euro (try-out prijs)
  • data 9 september
  • tijd 19:30 -21:30
  • Aanmelden via mail: cindy@van-geel.nl
Terug naar alle programma's