Awaken to your inner power intensive

We maken de reis naar binnen. Om te ontdekken wie je in wezen bent. Om je te verbinden met je vrouwenkracht. We raakten dat ooit kwijt. Zijn ons gaan aanpassen. Zijn in meer of mindere mate te volgzaam en bereidwillig geworden. Maar zijn wij dat? Ben jij dat? Het is hoe dan ook klaar. Deze tijd vraagt van ons dat we ons weer verbinden met de kracht in onszelf. En met de krachten van de natuur, ons rijke gevoel, ons zesde zintuig. 
Maar hoe doe je dat als het je nooit geleerd is? Als het vervaagd lijkt door de tijd. In ons leeft de herinnering en die willen we liefdevol wakker maken. Je bent veel meer dan je denkt.

Tijdens deze intensive van drie avonden is er ruimte voor jouw persoonlijke verhaal en reis. We kijken waarin jij nog wordt tegengehouden. Naar wat er geheeld wil worden. We gaan tijdens iedere avond een laag dieper in ons helingsproces. Samen groeien we naar ons innerlijke licht en verbinden we ons met onze oerkracht.

Als je je herinnert wie je in wezen bent, dan kun je heel bewust het leven gaan creëren zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was. Geen omwegen meer. Geen excuses. Je gaat een leven aantrekken van gezondheid, geborgenheid en veiligheid. Maar ook een leven van plezier, helderheid en vervulling. Zodat je uiteindelijk een krachtbron kunt zijn voor anderen.

 

  • met Cindy van Geel en Jolande van Bokhorst
  • vanaf €90,00
  • data 16, 23 en 30 september
  • tijd 19:30-21:30
  • Aanmelden via mail: jolande@theplacetobe.nl Gaat door bij 4 aanmeldingen.
Terug naar alle programma's