programma

Mannencirkel

met Man Kind Project
Elke 2e maandag van de maand / vanaf 19.30 - 22.00 uur

Al sinds het begin van de mensheid komen mannen bijeen in groepen om met elkaar hun waarheid, wijsheid en kracht te vinden. Je kan alleen meer, wanneer je het samen doet. Dat is waarom mannen samenkomen in de ManKindProject-cirkels

Stilteweekend

met Marjan Hulshof en Mariet Rutten
2 - 4 juni 2023

In deze retreat sta jij centraal. Een stilteretreat is een cadeau aan jezelf, met aandacht voor body en mind. Zorgen ook vanuit mildheid voor jezelf en compassie. Helemaal thuiskomen bij jezelf. Het programma is afwisselend en ontspannend. Hoe is het om stilte te ervaren in plaats van de hectiek van het dagelijks leven?

Octaaftraining

met Erica Nap
9 -11 juni 2023

De reis van OH naar OHM De Octaaftraining is een rijke en intensieve training waarbij we samen toebewegen naar de essentie van wie jij werkelijk bent. Doel is dat je de vrijheid herwint om jouw ware stem te laten klinken in deze wereld.

MANTRA CONCERT ‘into the light’

met Om Shree - Homa & Mantra experience
11 juni 2023 / vanaf 19.30 - 22.00

Tijdens deze avond gaan we mantras zingen uit o.a de Vedische Homatherapy. Daarbij gaan we weer de diepte in met een soundhealing met onze voltallige band. Het wordt een avond van bezinning, dans, zang en blijdschap. Zorg dat je erbij bent!

Heelal

met Chris van der Weide
14 - 18 juni 2023

Verlang je ernaar jezelf en je partner op diepere lagen te ontmoeten? Om samen nieuwe terreinen van eerlijkheid en openheid te betreden? Om tools te krijgen die je relatie iedere dag naar een grotere intimiteit, openheid en verbinding kunnen brengen? Zijn jullie nieuwsgierig naar de wereld van tantra en naar de spiritualiteit in seksualiteit?

Tantra Experience Retreat voor stellen

met Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
23 - 25 juni 2023

Kom ontdekken hoe Tantra jullie relatie kan verdiepen. Ervaar tijdens ons Tantra Experience Retreat hoe jullie liefdesleven (weer) op kan bloeien. En leer met nieuwe ogen naar je partner kijken en wordt steeds weer opnieuw verliefd.

Divine Light Sound & cacao ceremony

met Aluna Omnium en Walter Barkhuysen-Tacke
25 juni 2023 / vanaf 19.00 - 22.00 uur

Met heel ons wezen nodigen wij jullie uit om samen te komen net na de zomer Solstice, tijdens een magisch lig-klankconcert met Sacred Cacao, Blauwe lotus olie en een zeer bijzondere Honing om onze harten te openen.

Summer retreat: Yoga & Ayurveda

met Victoria Hyndman
7 - 9 juli 2023

Treat yourself with 3 days of Ayurveda, talks, meditation, yoga, pranayama, tasty food and more at the beautiful estate of Place to Be. Through the sacred wisdom of Ayurveda, you can restore and reconnect with your deep inner wisdom and re-discover your strength and grace. From €475,- incl. 2 nights accommodation, all classes, talks, food and drinks, relax area, sauna, fire places and covered terraces.

Mankind Project Leadership Training

met Mankind Project
14 - 16 juli / vanaf 17.00

The Container of Leadership is a weekend training set in a safe and empowered container, designed to mirror for a man his Leadership issues both in his life and in his work in the ManKind Project. (Only MKP members can participate in this training)

LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process) Facilitator Training

met Robin Erkel
22 juli tot 27 juli 2023

During the LEAP facilitator training you’ll be guided to move through the Lifeforce Energy Awakening Process that will guide you into a profound and often challenging process of deep healing and transformation. Where immense shifts in consciousness and self-realization happen, peeling off the layers of conditioned limitations – deeply changing your Life and perception of it.

De Avond vol Aandacht FamilieRetraite

met Marije Oostindie & Jeroen Biegstraaten
27 juli - 3 augustus 2023

Iedere ochtend ontmoet je jezelf en je geliefde weer als nieuw, in Tantrische beoefeningen; lichaamswerk, meditatie, ademwerk en rituelen. Ondertussen beleven jullie kinderen (2-12 jaar) hun eigen wonderlijke avonturen op het prachtige landgoed. 's Middags vier je ontspannen vakantie met je gezin, terwijl er ondertussen heerlijk voor jullie wordt gekookt.

Come as you are | procesweekend

met Malou Tan en Lo Hermsen
4 - 6 augustus 2023

Een driedaagse retraite met adem en spirit, waar je met diepgaand proceswerk en rituelen wordt uitgenodigd om op een magische reis te gaan. We zullen werken in het moment, precies met wat er nu in jou leeft. Zodat jij kan herinneren, jouw unieke beweging: de kwaliteiten die de jouwe zijn, de stappen die je hebt te zetten en wat je hiervoor los mag laten.

STILTE WEEKEND ’terug naar je essentie, de liefde in jezelf’

met Binkie
11 - 13 augustus 2023

Kan jij ook soms zo verlangen naar echte stilte. Even helemaal bij jezelf komen en vooral zijn. In een warme, liefdevolle setting in de natuur, op een bijzondere boerderij in de Achterhoek, kunnen we een weekend lang ons onderdompelen in stilte. Voel je welkom.

Moeder en dochter retreat

met Jolande van Bokhorst en Jacqueline Beemsterboer
18 - 20 augustus 2023

Sluit de zomervakantie goed af en maak waardevolle herinneringen samen met je dochter(s). We bieden een mooi programma met o.a. ecstatic dance, een moeder en dochter ritueel, een workshop maskers maken, moedercirkels en een workshop magisch meisje. Moeders en dochters leren om trots op hun vrouwelijkheid te zijn en dit te eren!

PSYCH-K® Basis Workshop

met Paula van der Werff
22 - 24 augustus 2023

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Tijdens de Basis Workshop leer je om zelf belemmerende overtuigingen te transformeren en krachtige ondersteunende overtuigingen te installeren zowel alleen als voor een ander middels een facilitatie proces.

Lumen stilte weekend

met Sieta van Horck, Tessa de Lange & Inez Koopman
1 - 3 september 2023

De stilte is puur en goudeerlijk, door af te stemmen op deze waarheid dompel je jezelf onder in een breder bewustzijn. Ter ondersteuning van de stilte is er een scala aan mooie onderdelen en lessen; zachte yoga, meditatie, muziek, en bewust relateren. Dit gaat samen met momenten voor ontspanning en diepe rust. Een ode aan de schoonheid van de stilte; rijk en vol in alle eenvoud.

SOUL AWAKENING – A spiritual Journey to your Higher Self

met Timea Giordano and Eefke Fermin
22 - 24 september 2023

The Soul Awakening Retreat is designed to help you reconnect with your authentic self and step into your power so that you can live your life in alignment with your soul’s purpose. This is for you to heal, love and live more fully.

ECSTATICA x Bezweefd

met Clarissa, Jose, Praaf en Ruben
29 sept. - 1 okt. 2023

Onze retreat is opgezet om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar door middel van ecstatic dances en verdiepende workshops. De verdiepende workshops zullen ervoor zorgen dat we nog dieper in de essentie van ecstatic dance kunnen zakken. Die essentie is het ervaren van pure vrijheid in je lichaam en je expressie, terwijl je volledig geaccepteerd wordt door je omgeving.

Come as you are | procesweekend

met Malou Tan en Lo Hermsen
10 - 12 november 2023

Een driedaagse retraite met adem en spirit, waar je met diepgaand proceswerk en rituelen wordt uitgenodigd om op een magische reis te gaan. We zullen werken in het moment, precies met wat er nu in jou leeft. Zodat jij kan herinneren, jouw unieke beweging: de kwaliteiten die de jouwe zijn, de stappen die je hebt te zetten en wat je hiervoor los mag laten.

Het Mysterie van de Slang

met Hester van der Zee van Wielwerk Opleidingen
12 - 14 december 2023

Het Mysterie van de Slang is een inwijdingspad voor vrouwen. Dit Inwijdingspad opent de ruimte om net als de Slang te vervellen en wedergeboren te worden. Deze wedergeboorte gaat over jou als vrouw in connectie met de Aarde en de Hemel. Dit Mysterie helpt je om je eigen vorm te vinden om de Liefde, het Grote Onnoembare, de Bron, te dienen in jouw leven.

The game of life | jaartraining

met Malou Tan en Lo Hermsen
15 dec. 2023 - 8 sept. 2024

In deze jaartraining gaan we in 6 drie daagse weekenden op onderzoek met o.a. procescirkels, rituelen, channelings, adem- en lichaamswerk. Je leert spelen met alle informatie die op dit moment beschikbaar is. Naast dat we altijd werken in het moment, heeft elk weekend een aantal spirits en thema’s die centraal staan. Een multidimensionale deep dive, waar magie werkelijkheid wordt.

oudejaars retreat yoga/mindfulness

met Marjan Hulshof en Mariet Rutten
28 - 30 december 2023

De periode rond oud & nieuw is van stilte en bezinning. Een overgangsperiode tussen het losgelaten verleden en de niet ingevulde toekomst. Stilstaan bij het afgelopen jaar in dankbaarheid is het thema van dit stilteweekend. Met aandacht voor body en mind. Gericht ervaren dat dankbaarheid ook kan ontstaan vanuit veranderingen of moeilijkheden die je dit afgelopen jaar hebt meegemaakt.

Stilteretraite winterwarmte

met Jolande van Bokhorst
19 - 21 januari 2024

Beweeg mee met het ritme van de natuur en maak de beweging naar binnen tijdens het hart van de winter. Zak steeds dieper in de verstilling door de natuur om je heen, de zachte yin houdingen, warme voedende maaltijden en meditaties. Het beoefenen van compassie loopt als een rode draad door deze retraite. Vanuit mildheid en zachtheid kom je steeds dichterbij de stille plek in jezelf waar je ware wijsheid en kracht ligt.

Your Yoni Journey

met Chris van der Weide
april - november 2024

Het woord ‘Yoni’ is Sanskriet voor het vrouwelijk geslachtsorgaan (m.a.w. de vulva, vagina, baarmoeder, eierstokken en borsten) en wordt letterlijk vertaald als ‘bron, doorgang, poort naar het Goddelijke’. Wat als je al je hele leven geleerd zou zijn dat je vagina een bron van Goddelijkheid is? Ben jij klaar voor die paradigmashift?