programma

Mannencirkel

met Man Kind Project
Elke 2e maandag van de maand / vanaf 19.30 - 22.00 uur

Al sinds het begin van de mensheid komen mannen bijeen in groepen om met elkaar hun waarheid, wijsheid en kracht te vinden. Je kan alleen meer, wanneer je het samen doet. Dat is waarom mannen samenkomen in de ManKindProject-cirkels

De Stroming: Vrouwen Jaartraining

met Chris van der Weide
12 april - 8 december 2024

Het woord ‘Yoni’ is Sanskriet voor het vrouwelijk geslachtsorgaan (m.a.w. de vulva, vagina, baarmoeder, eierstokken en borsten) en wordt letterlijk vertaald als ‘bron, doorgang, poort naar het Goddelijke’. Wat als je al je hele leven geleerd zou zijn dat je vagina een bron van Goddelijkheid is? Ben jij klaar voor die paradigmashift?

Relatie (soul) retreat, verbinding in intimiteit en seksualiteit

met William Wilson en Marian Rose Fölser
5 - 7 juli 204

In deze retreat word je je bewust van jouw blokkades om intimiteit en seksualiteit te laten stromen, in jezelf en in jouw relatie. Want in de liefde worden elkaars diepste wonden en blokkades wakker gekust. Deze blokkades hebben te maken met je geschiedenis waarin jouw ouders en jouw ervaringen van invloed zijn op hoe je vandaag in relatie bent. Het is een duik in het diepe en daarmee een heldenreis.

Het pad van Ja

met Chris van der Weide, Anouk Bongers, Robbert Geulleaume en Mathias Tilborghs.
juli 2024 - mei 2025

In deze tantrische jaartraining van vier 5-daagse blokken onderzoeken we wat het betekent om het leven in haar totaliteit te omarmen. Met álles dus. De gelukzaligheid maar ook de verscheuring, de woede én de vreugde, lust én verlegenheid, angst én verlangen…

De Avond vol Aandacht FamilieRetraite het Paradijs

met Marije Oostindie & Jeroen Biegstraaten
22 - 29 juli 2024 (uitverkocht)

Wij nemen alle ouders mee op avontuur in de weldaad van Tantra in jullie relatie. Zeven dagen lang alle tijd voor jullie, om elkaar als nieuw te ontmoeten. Samen leren jullie nieuwe technieken die jullie intieme leven blijvend verrijken. Ondertussen spelen jullie kinderen dat het een lieve lust is, onder begeleiding van ons toegewijde kinderteam

ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK ‘ZELFLIEFDE’

met Binkie
5 - 11 augustus 2024

Een 7-daagse vakantie week in Nederland, met andere bijzondere Sisters, heerlijk vrij. Je doet mee aan waar je zin in hebt en ik nodig je ook uit om samen de diepte in te duiken. De ceremonies en yoga in de ochtend zijn merendeel in stilte en voor de rest van de dag veel natuur, trance reizen, cacao, blauwe lotus, sound healing, wildpluk, koken op vuur, creatie en gewoon zijn, verbinden en genieten.

Keramiek in de Natuur

met Margot Kat en Heidi Smets
6 - 8 september 2024

Wist je dat je zonder draaischijf fantastische objecten van klei kan maken? Kunstenaar Margot Kat van Rootfolk doet bijna niet anders en neemt je mee in de wereld van keramisch handvormen èn haar liefde voor de natuur en buiten leven. Wees van harte welkom op deze creatieve retreat vol inspirerende buitenworkshops op een relaxte plek in het groen.

Yoga en ketoweek

met Marjan Hulshof, Yneke Kootstra en Noor Struik
16 - 20 september 2024

De yoga en ketoweek is voor artsen, leefstijlcoaches en andere zorgprofessionals. Het is een week voor jezelf. Waarin je ervaart wat leefstijl voor je kan doen. Je kennis opdoet over de nieuwste inzichten en fysiologie van het ketodieet en je de effecten daarvan zelf ervaart. In de ochtend zijn er diverse sprekers en in de middag diverse workshops. En veel yoga!

Voluit vrouw-zijn

met Janneke Robers
Start 25 september 2024

Een sensueel belichaamd leiderschapsjaar voor vrouwelijke coaches, lijfwerkers en andere (bege)leiders die vanuit hun volle vrouwelijke potentieel willen ondernemen, leven en liefhebben.

Hartsverlangen yoga retraite

met Zoë en Anne
27 - 29 september 2024

Stel je voor dat je een betoverende wereld binnentreedt, speciaal gecreëerd voor een prachtig mens zoals jij. Bij het Hartsverlangen retreat nemen we je mee op een reis van persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. We creëren een veilige en inspirerende ruimte waarin je volledig kunt verzachten. Laat je inspireren door vele yogalessen, geleide meditaties, yoga nidra, sharing circles, inzicht gevende (familie)opstellingen en persoonlijke aandacht.