programma

Mannencirkel

met Man Kind Project
Elke 2e maandag van de maand / vanaf 19.30 - 22.00 uur

Al sinds het begin van de mensheid komen mannen bijeen in groepen om met elkaar hun waarheid, wijsheid en kracht te vinden. Je kan alleen meer, wanneer je het samen doet. Dat is waarom mannen samenkomen in de ManKindProject-cirkels

Het Mysterie van de Slang

met Hester van der Zee van Wielwerk Opleidingen
12 - 14 december 2023

Het Mysterie van de Slang is een inwijdingspad voor vrouwen. Dit Inwijdingspad opent de ruimte om net als de Slang te vervellen en wedergeboren te worden. Deze wedergeboorte gaat over jou als vrouw in connectie met de Aarde en de Hemel. Dit Mysterie helpt je om je eigen vorm te vinden om de Liefde, het Grote Onnoembare, de Bron, te dienen in jouw leven.

Rising Women Retreat

met Julia Blohberger & Karen van Ginkel
19 - 21 january 2024

This 3 day retreat will be your safe ground to connect to your source, to sink into your essence and experience the healing qualities of sisterhood. Through different practices during this three day journey you will be invited by me to connect to the body’s temple, to remember to listen and to truly express your authentic self.

De Stroming: Vrouwen Jaartraining

met Chris van der Weide
12 april - 8 december 2024

Het woord ‘Yoni’ is Sanskriet voor het vrouwelijk geslachtsorgaan (m.a.w. de vulva, vagina, baarmoeder, eierstokken en borsten) en wordt letterlijk vertaald als ‘bron, doorgang, poort naar het Goddelijke’. Wat als je al je hele leven geleerd zou zijn dat je vagina een bron van Goddelijkheid is? Ben jij klaar voor die paradigmashift?