programma

Jaarfeest Imbolc

met Jolande van Bokhorst
2 februari / vanaf 19.30 - 21.00

Volgens de Keltische traditie wordt Imbolc gevierd tijdens het middelpunt tussen de winterzonnewende en de lente-equinox. Het dient als een herinnering dat de winter tot het einde komt en de lente eraan komt.

Heartopening XL Party met Ecstatic Dance en IJskoud Water Bad

met Arnoud Colenbrander, Debby Broersma, DJ QATWEAZLE en Chris van Bokhorst
18 februari 2023

Wil jij in het moment in contact komen met jezelf, je emoties en je lijf om door oude conditioneringen los te laten, jezelf vrijer te voelen en bewuster aanwezig te zijn? In deze intensive van de Heartopening Party XL zul je dit op een speelse maar ook uitdagende manier gaan ervaren in jezelf en in contact met anderen. Jouw hart breekt als het ware open en de liefdesenergie mag vrijelijk stromen.

Mannencirkel

met Man Kind Project
Elke 2e maandag van de maand / vanaf 19.30 - 22.00 uur

Al sinds het begin van de mensheid komen mannen bijeen in groepen om met elkaar hun waarheid, wijsheid en kracht te vinden. Je kan alleen meer, wanneer je het samen doet. Dat is waarom mannen samenkomen in de ManKindProject-cirkels

Enjoy the Silence – yoga, ademwerk, compassie & muziek

met Jolande & Christiaan van Bokhorst
13 - 16 maart 2023

Vier tijdens deze stilte retraite de start van de lente met ons in stilte. De wintertijd is nu duidelijk voorbij en de warmte en het licht keren weer terug. Gun jezelf deze prachtige retraite met yoga, bosbaden, ademwerk, koudetraining, lichaamswerk en een magische meditatie tijdens zonsopgang. De stilte, de idyllische natuur en de hartverwarmende maaltijden doen de rest.

Stilteweekend

met Marjan Hulshof en Mariet Rutten
2 - 4 juni 2023 / vanaf 17.00 uur en vertrek zondag 4 juni om 16.00 uur

In deze retreat sta jij centraal. Een stilteretreat is een cadeau aan jezelf, met aandacht voor body en mind. Zorgen ook vanuit mildheid voor jezelf en compassie. Helemaal thuiskomen bij jezelf en genieten op een prachtige locatie in hartje Achterhoek. Een plek waar de stilte nog voelbaar is, je zintuigen worden geprikkeld en je één bent met de elementen. Het programma is afwisselend en ontspannend. Hoe is het om stilte te ervaren in plaats van de hectiek van het dagelijks leven?

Tantra Experience Retreat voor stellen

met Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
23 - 25 juni 2023 / vanaf vrijdag 20 uur tot zondag 17 uur

Kom ontdekken hoe Tantra jullie relatie kan verdiepen. Ervaar tijdens ons Tantra Experience Retreat hoe jullie liefdesleven (weer) op kan bloeien. En leer met nieuwe ogen naar je partner kijken en wordt steeds weer opnieuw verliefd.