programma

Yogaweekend

met Danielle de Wit en Mariella Brouwer
7 - 9 oktober 2022

Een weekend voor jou, met diverse yoga, meditatie en mindful activiteiten, maar ook met veel tijd voor jezelf op een prachtige plek midden in de natuur. Aan het begin van de herfst is deze retraite ideaal om aandacht aan jezelf te besteden, naar binnen te keren, je lichaam te voelen en te verbinden met jezelf en met anderen. 

Moeder en dochter retreat

met Jolande van Bokhorst
14 - 16 oktober 2022 / vanaf 14 oktober vanaf 17:00 uur

Een weekend samen met je dochter. Een weekend om jullie verbinding te versterken, onvergetelijke herinneringen te maken en met heel veel plezier. We bieden een mooi programma met onder andere ecstatic dance, een workshop magische relax spray maken, een moeder en dochter ritueel en een moeder sharingcircle.

Jaarfeest Samhain

met Chris en Jolande van Bokhorst
1 november / vanaf 19.30 - 21.00

Samhain markeert het begin van de winter, het Keltische nieuwjaar begint op deze nacht. De Kelten geloofden dat de sluier deze avond naar de wereld van de doden heel dun is en je makkelijker contact kunt leggen met de andere kant van deze sluier. Tijdens deze ceremonie is er aandacht om stil te staan bij overleden dierbaren en hun betekenis in jouw leven.

Womb Wisdom Retreat

met Janneke Aronson & Ménou Spauwen
11 - 13 november

𝗛𝗼𝗲 𝗳𝗶𝗷𝗻 𝘇𝗼𝘂 𝗵𝗲𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗺 𝗶𝗻 𝗲𝗹𝗸 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗰𝘆𝗰𝗹𝘂𝘀 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻? 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗲 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗶𝗷𝘀𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘁𝗲 𝗹𝘂𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻? Lieve vrouw, je hoeft het niet alleen te doen. Kom mee op reis door de magische natuur van je cyclus. Tijdens dit retreat ga je leren samenwerken met je lichaam en je cyclus zodat je op je eigen ritme tot bloei kan komen.

NoMo Pre-Holidays Retreat

met Rosan en Lotte
18 - 20 november 2022

Het NoMo Pre-Holidays Retreat is speciaal voor vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen of hebben gekregen. Een weekend om tot rust te komen, andere vrouwen te ontmoeten die door hun eigen kinderwenstraject zijn gegaan, wellicht heel anders maar op veel punten herkenbaar en goed voor jezelf te (laten) zorgen voordat de intense decembermaand begint.

YOGARETREAT FINDING YOUR UNCONDITIONAL INNER JOY

met Moena de Jong
2 - 4 december 2022

Being connected to your inner joy is a state we all long to experience. Knowing your body and your needs is the key to find that consistent connection. In this inspiring weekend retreat with Moena you’ll do all aspects of yoga practice: • Asana ( physical practice gentle yang and yin) • Pranayama ( breath work) • Yoga Nidra ( conscious sleep yoga) • Meditation • Mantra