over ons

It started out with a kiss
How did it end up like this!

Het begon op het Lowlands festival in 2010 waar we elkaar leerden kennen. Vele avonturen volgden. We reisden de hele wereld over. We kregen drie prachtige dochters, organiseerden ons huwelijksfestival en begonnen onze eigen ondernemingen. Jolande als yoga – en meditatiedocent en psycholoog. Chris als directeur van een organisatie en adviesbureau in de creatieve industrie. Al die tijd bleven we er van dromen om ooit samen een inspirerende plek te creëren waar mensen weer in contact kunnen komen met hun ware natuur.

Wij hebben beiden de kracht van stilteretraites ervaren tijdens verschillende fases in ons leven. Het werd ons duidelijk dat deze bron van kracht en intuïtie in ieder van ons aanwezig is, maar dat het lastig kan zijn om hiermee in contact te blijven tijdens het alledaagse leven. Mensen weer in contact brengen met deze bron van kracht, wijsheid en liefde is onze missie.

Na een lange zoektocht naar de juiste locatie vonden wij onze droomplek op landgoed Slangenburg. In April 2020 verhuisden wij met ons gezin van Amsterdam naar de Achterhoek om van onze dromen realiteit te maken.