over ons

Christiaan en Jolande

In 2010 ontmoetten wij elkaar op het Lowlands festival waar ons avontuur begon: het opbouwen van een mooie relatie, het samen ontdekken van andere landen en culturen, de reis als ouders van drie prachtige dochters en nu ook als initiatiefnemers en hoeders van the place to Be. En al die tijd droomden we ervan om ooit samen een plek te creëren zijn je mag ‘zijn’. Een lichtplaats waar je dichterbij je innerlijke kracht en wijsheid kan komen.

In 2020 verhuisden we van Amsterdam naar Landgoed Slangenburg om daar de droom waar te maken; het creëeren van the place to Be.

De kernwaarden van the place to Be zijn: kracht, wijsheid, verbinding, verwondering en plezier. Alles wat daarbij aansluit mag bij ons landen.

Jolande heeft een praktijk als psycholoog, geeft akasha readingen, verzorgt stilteretraites, moeder en dochter retraites en tijdens de donkere helft van het jaar organiseert zij jaarfeesten. Zij draagt zorg voor de  energetische reiniging en voeding van het retraitecentrum.

Christiaan bedenkt, creëert en manifesteert. Hij maakt van van the place to – be een heilige speeltuin én regelt de praktische zaken. Als ritueelbegeleider probeert hij weer wat magie en betovering aan het leven toe te voegen. En als systemisch begeleider en mannenwerk facilitator helpt hij je licht te schijnen op je schaduw.

Samen met onze dochters Amélie, Anna-Roos en Julia wonen we in het voorhuis.