over ons

Christiaan en Jolande

In 2010 ontmoetten wij elkaar op het Lowlands festival waar ons avontuur begon: het opbouwen van een mooie relatie, het samen ontdekken van andere landen en culturen, de reis als ouders van drie prachtige dochters en nu ook als initiatiefnemers en hoeders van the place to Be. En al die tijd droomden we ervan om ooit samen een plek te creëren waar je mag ‘zijn’. Een lichtplaats waar je dichterbij je innerlijke kracht en wijsheid kan komen.

In 2020 verhuisden we van Amsterdam naar Landgoed Slangenburg om daar de droom waar te maken; het creëeren van the place to Be.

De kernwaarden van the place to Be zijn: kracht, wijsheid, verbinding, verwondering en plezier. Alles wat daarbij aansluit mag bij ons landen.

Jolande heeft een praktijk als psycholoog, en geeft akasha readingen. Zij geeft mindfulness – en compassietrainingen en is opgeleid tot yin yoga en ashtanga vinyasa yoga docent. Zij ontdekte jaren geleden de kracht van stilte en het is haar zielsmissie om dit door te geven aan anderen. Verder draagt zij zorg voor de  energetische reiniging en voeding van het retraitecentrum.

Christiaan bedenkt, creëert en manifesteert. Hij maakt van van the place to Be een heilige speeltuin én regelt de praktische zaken. Als ritueelbegeleider probeert hij weer wat magie en betovering aan het leven toe te voegen. En als systemisch begeleider en mannenwerk facilitator helpt hij je licht te schijnen op je schaduw. Hij is gepassioneerd over het geven van ademcirkels.

Samen met onze dochters Amélie, Anna-Roos, Julia en golden retriever pup Baddhu wonen we in het voorhuis.